You are here:

Vacature Sales & Support medewerker

PayByLink is vanwege groei van haar organisatie op zoek versterking van het sales- & support team.

PayByLink (PBL) helpt bedrijven om betalingen te realiseren door het verzenden van een betaallink via mail, sms of als QR-code. Onze klanten komen uit verschillende landen wereldwijd, zijn actief in zeer verschillende sectoren en variëren van MKB tot multinational. Ons platform werkt cloudbased en laat zich makkelijk integreren met applicaties van bedrijven.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die het een uitdaging vindt om een relatie aan te gaan met de klant en het hele traject van verkoop tot en met live-gang en ondersteuning achteraf op te pakken. Daarvoor zijn een servicegerichte en ook commerciële instelling vereist en vind je het leuk om mee te denken met de klanten over de oplossing(en) en kun je deze ook functioneel-technisch uitleggen. Logisch denken, eigen verantwoordelijkheid nemen, gedisciplineerd werken, nastreven van kwaliteit en multi-tasking zijn eigenschappen waarin je jezelf herkent! Ervaring in de hospitality-sector is een pré.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Opvolgen van binnenkomende leads
  • Bijhouden van klantcontacten in ons CRM-systeem zoals e-mail, telefoontjes, offertes, mailcontact, etc.
  • Correct aannemen, registreren, analyseren en oplossen van supportvragen
  • Gebaseerd op de flexibiliteit van PayByLink, adviseren en meedenken met processen van onze klanten
  • Het realiseren van contracten, upgrades en cross-selling
  • Het verwerken van nieuwe contracten en (meehelpen) instellen van de account
  • Deelnemen aan conference calls en - bij ervaring - geven van presentaties en afleggen van klantbezoeken
  • Verantwoordelijk voor het correct beheren van je klantenportefeuille (verkoop en ondersteuning)
  • Overige (administratieve) werkzaamheden die behoren tot de bedrijfsvoering van PayByLink

PayByLink is gevestigd in Mijdrecht en momenteel bestaat het team uit 5 personen met een duidelijke taakverdeling. PayByLink heeft heldere (groei)doelstellingen en vraagt van iedereen om daar een bijdrage aan te leveren. Per persoon en per team worden er uitdagende targets vastgelegd en samen wordt er hard gewerkt om deze te realiseren. PayByLink biedt de juiste kandidaat een marktconform salaris. Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs (B).

Vragen?

Heb je nog vragen? Bel voor meer informatie naar 020-2148000 en vraag naar Hans Bouman of Marcel Roelants. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een motivatie en CV naar mt@paybylink.com.

Trust Guard